Cash Főoldal Cash & Limes Cash Hírdetései Cash Kijelölések Cash Üzletágai Cash Cégadatok Cash Elérhetőségei
 

   A CASH & LIMES Vagyonkezelő és Felszámoló Részvénytársaságot 1998. március 31-i hatállyal, az 1997-ben megjelent 65/1997. (IV. 18.) kormányrendelet miatti koncentrációs folyamat, az állandóan átalakuló piac igénye, valamint a tulajdonosok és részvényesek erre irányuló törekvése hozta létre. Arra a felismerésre alapozták elgondolásaikat, hogy azon cégek maradhatnak életképesek ezen a szakmai területen, amelyek magas szakmai színvonalon dolgoznak, jelentős tőkével és nagyobb költségviselő képességgel rendelkeznek.

   Elődeink 1991. óta vesznek részt a csőd, a felszámolási és a végelszámolási munkákban, ugyanis akkor alakult Miskolcon a Cash Vagyonkezelő, Könyvvizsgáló és Felszámoló Kft. azzal a céllal, hogy az adott mikrogazdasági körülmények között eredményesen működhessen.

   Az egyre bővülő feladatkörök és a gazdálkodás egyre növekvő stabilitása lehetővé tette, hogy a cég 1994-ben részvénytársasággá alakulhasson, majd székhelyét áthelyezhesse Budapestre.

   Ugyanekkor jött létre a LIMES Consulting Vagyonkezelő Kft. is Budapesten, aminek céljai és tevékenységei szinte teljesen megegyeztek a CASH Részvénytársaságéval.

   A két cég egymás mellett a felszámolói névjegyzékben előírtak szerint egészen 1997. december 31-ig működött, amikor a LIMES Consulting Kft-be olvadt bele a miskolci székhelyű ESTILIZE Felszámolói, Végelszámolói és Ingatlanforgalmazói Kft. Ezek után újabb fúzióval a CASH Részvénytársaságba való beolvadással egyesült a korábban megerősödött LIMES Consulting Kft. és így alakulhatott meg most már a CASH & LIMES Vagyonkezelő és Felszámoló Rt.

   Munkánkat megbízások és kijelölések útján, szigorú törvényi előírások betartásával végezzük, ami mindig a ránk bízott vagyon megfelelő hasznosítását és a hitelezők érdekeinek védelmét jelenti.

   Szilárd meggyőződésünk, hogy az elmúlt évek változásai sokkal erősebbé tették cégünket, hiszen három területi igazgatósággal és az azok alá rendeződött irodahálózattal, valamint tapasztalt munkatársakkal készülhetünk fel az előttünk álló feladatokra.
 
H-1022 Budapest, Bimbó út 29. | Telefon +36 1 887 4950 | Fax +36 1 887 4951 Copyright © Cash&Limes Zrt. Minden jog fenntartva